Een bewoonster van de Groenedijk in Heerhugowaard zat vrijdag bij de bestuursrechter. Dat meldt het NHD. De vrouw vindt dat de gemeente moet optreden tegen de permanente bewoning van het pand naast haar.

De Groenedijk behoort tot het buitengebied van de gemeente Dijk en Waard. In een bestemmingsplan heeft de gemeente eerder vastgelegd dat er maximaal twee woningen aan de dijk mogen zijn. Volgens de gemeente is dit ook het geval, maar de buurvrouw is het er niet mee eens. Volgens haar wordt het pand naast haar al sinds 2003 niet meer permanent bewoond en is de oorspronkelijke bestemming agrarisch.

De eigenares van het pand wil het graag verkopen, maar dat zou de buurvrouw frustreren door ‘potentiële kopers bang te maken met rechtszaken’. Inmiddels ligt er bij de gemeente een aanvraag voor nieuwbouw. De gemeente heeft een vergunning verleend, maar de buurvrouw heeft bezwaar gemaakt. Dijk en Waard heeft dat bezwaar afgewezen. De rechter doet uiterlijk op 15 april uitspraak.
Pin It
Bekeken: 2081x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/