Dinsdagochtend is een flinke ravage ontstaan op de N242 bij Alkmaar. Een automobilist die richting Heerhugowaard reed schoot met zijn auto door nog onbekende oorzaak door de midden berm en kwam op de andere rijbaan terecht. Daar kwam hij in botsing met twee andere auto's.

Zowel de weg als de berm lagen bezaaid met delen van de auto's en glas.  Het verkeer ondervond veel hinder van het ongeval en werd vanaf de Nollenweg omgeleid, Er kwamen twee ambulances ter plaatse, maar er hoefde uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto's afgevoerd.

De bestuurder van de auto die het ongeval veroorzaakte verklaarde dat hij moest uitwijken voor een blauwe container die op de weg lag. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen had, volgens de bestuurder, een vrachtwagen de container al afgevoerd.
Pin It
Bekeken: 14198x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/