Burgemeester Rehwinkel heeft het militaire Ereteken voor Orde en Vrede opgespeld bij de heer J. Olie uit Sint-Pancras. Dit gebeurde nadat de onderscheiding werd toegekend door Kapitein ter Zee, mevrouw Havers- Metz namens het ministerie van Defensie.

Meneer Olie krijgt het ereteken vanwege zijn verdiensten als marinier van maart 1949 tot juni 1950. Het bronzen ereteken heeft de vorm van een achtpuntige kompas ster en werd door Koningin Wilhelmina in 1947 ingesteld. De onderscheiding wordt toegekend aan militairen van de drie toenmalige krijgsmachtonderdelen en het Koninklijke Nederlands-Indisch Leger die in het toenmalige Nederlands-Indië, dan wel Indonesië en de aangrenzende zeegebieden, tussen 1945 en 1951 minstens drie maanden in werkelijke dienst zijn geweest.
Pin It
Bekeken: 1769x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/