Bij nieuwbouwprojecten in de gemeente Dijk en Waard gaat vanaf nu meer aandacht naar de klimaatbestendigheid van projecten. Dat hebben samenwerkende overheden in de 'Intentieovereenkomst Klimaatbestendige Nieuwbouw in MRA en Noord-Holland' afgesproken. Meer dan veertig organisaties hebben deze intentie uitgesproken. Namens de gemeente Dijk en Waard ondertekende wethouder Annette Groot.

Aan de overeenkomst is gewerkt door provincies, gemeenten, waterschappen, en door bouwbedrijven, projectontwikkelaars, groenondernemers en andere maatschappelijke partners. Het doel is om de leefbaarheid te vergroten en het risico op schade door klimaatverandering zo klein mogelijk te maken. De betrokken organisaties hebben hiermee de intentie uitgesproken om in elk project te voldoen aan specifieke uitgangspunten en basisveiligheidsniveaus. Thema's als hitte, droogte, extreme regenval, natuurinclusief bouwen en biodiversiteit gaan hierin een grote rol spelen.
Pin It
Bekeken: 2061x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/