Vrijdagavond 18 maart wordt in Cool kunst en cultuur een muzikale ode gebracht aan Diana Ross. Giovanca Ostiana brengt met haar show 'Giovanca honours Diana Ross' liedjes en verhalen richting het theater.

Wie Diana Ross zegt, zegt hits. Wereldwijd verkocht ze meer dan honderd miljoen platen en in 1993 werd ze in het Guinness Book of Records opgenomen als succesvolste vrouwelijke muzikant ooit. Al vroeg kwam Giovanca Ostiana in contact met de muziek van Diana Ross. Het begon met de pick-up van haar vader. Ze draaide de plaatjes en zong alle koortjes mee. De liedjes, de glitterjurken; het had iets magisch. De zangeres en Op1-presentatrice had op slag een idool. Diana werd een voorbeeld. Qua stem en qua stijl. Als artiest, als vrouw, als moeder.

In Giovanca Honours Diana Ross eert Giovanca haar grote idool met liedjes en verhalen, begeleid door een band. Bekende nummers zoals Upside Down, I'm Coming Out en Stop In The Name Of Love zullen zeker niet ontbreken. Giovanca bezingt de vrouw die zij het meest bewondert. Vrijdag 18 maart vanaf 20:15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van tickets op coolkunstencultuur.nl/theater.
Pin It
Bekeken: 1857x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/