Er zijn zeven verdachten aangehouden voor een straatroof aan de Kamperfoelielaan in Heerhugowaard. Een 35-jarige maaltijdbezorger uit Hollands Kroon werd maandagavond onder bedreiging van een mes door meerdere personen beroofd van een bestelling en andere eigendommen.

Het slachtoffer kwam maandagavond rond 22.50 uur op de Kamperfoelielaan om een maaltijd af te leveren. De bewoners lieten weten niets besteld te hebben en de bezorger liep terug naar zijn auto. Daar werd de man tegemoet gelopen door meerdere personen. Eén van hen bedreigde de bezorger met een mes en zei hem zijn spullen af te geven. De andere verdachten haalden een maaltijd uit de auto. De verdachten renden vervolgens met eigendommen van het slachtoffer en de maaltijd in de richting van de Middenweg.

Na melding van de straatroof startte de politie een onderzoek. Zeven verdachten konden aangehouden worden op de Populierenlaan. Het gaat om een twintigjarige man uit Eindhoven, een zeventienjarige jongen uit Alkmaar en een Alkmaarse man van twintig jaar. De overige verdachten komen allemaal uit Heerhugowaard; een vijftienjarig meisje, een zeventienjarige jongen en mannen van achttien en negentien jaar. De politie onderzoekt de rol van de zeven verdachten bij de straatroof aan de Kamperfoelielaan.
Pin It
Bekeken: 3959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/