De 52-jarige man uit Heerhugowaard die Hugo de Jonge en zijn gezin bedreigde, kreeg dinsdag van de rechtbank een celstraf van acht weken, waarvan zes weken voorwaardelijk en een taakstraf van 200 uur. Dat meldt het NHD. Eerder hoorde de man al vier maanden tegen zich eisen, waarvan één maand voorwaardelijk.

De man bedreigde niet alleen De Jonge zelf met de dood, maar ook zijn gezin. Zo zou het huis van de minister ‘in de fik gaan’ en moest de minister ‘alvast afscheid nemen van zijn kinderen’. De rechtbank vindt bewezen dat De Jonge en zijn gezin zich ernstig bedreigd hebben gevoeld. De straf valt lager uit, omdat de rechtbank er rekening mee houdt dat de Heerhugowaarder spijt heeft, geen complotdenker is en zijn leven goed op orde heeft.
Pin It
Bekeken: 2397x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/