In een appartement in een flatgebouw aan de Titanialaan in Heerhugowaard heeft donderdagavond brand gewoed. Bewoners van het complex moesten tijdelijk hun woning verlaten. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De brand werd rond 23:15 uur gemeld bij de alarmcentrale. Binnen zeven minuten werd opgeschaald naar 'middelbrand'. De brandweer rukte daardoor met groot materieel uit. Drie tankautospuiten en een hoogwerker spoedden zich naar het appartementencomplex. Ook kwam er voor de zekerheid een ambulance.

Een kwartier later was de brand al onder controle, zo liet de veiligheidsregio via Twitter weten. Veel bewoners moesten hun woning tijdelijk verlaten, ook omdat er veel rook vrij kwam bij de brand. Nadat de brandweer de gangen van de flat geventileerd had met een grote ventilator, konden de bewoners weer naar binnen.

De oorzaak van de brand staat nog niet vast.





Pin It
Bekeken: 3594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/