Meer dan 130 bedrijven doen in de week van 21 tot en met 26 maart mee aan de ‘Kom binnen bij bedrijven dagen’ in Noord-Holland Noord. Ook in Dijk en Waard gaan de deuren van bedrijven open voor geïnteresseerden.

Door corona konden de open dagen in Noord-Holland Noord twee jaar op rij niet doorgaan. Dit jaar is het anders en krijgt iedereen die dat wil een kijkje in de keuken van diverse bedrijven. "Deze dagen zijn een mooi initiatief", benadrukt Falco Hoekstra, wethouder economische zaken. Hoekstra is enthousiast over de mogelijkheden die de dagen geven. "Belangstellenden kunnen een kijkje nemen, maar het is voor bedrijven ook interessant om nieuwe medewerkers, vrijwilligers of klanten te ontmoeten." Aanmelden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen kan via kbbbd.nl. Ook bedrijven kunnen zich nog aanmelden, dit kan tot en met 20 maart.
Pin It
Bekeken: 2064x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/