Drie van de zeven verdachten van een straatroof op een maaltijdbezorger aan de Kamperfoelielaan in Heerhugowaard blijven langer vastzitten. Zo meldt het NHD. De onderzoeksrechter heeft besloten dat twee zeventienjarige jongens uit Heerhugowaard en Alkmaar plus een twintigjarige man uit Eindhoven in voorlopige hechtenis blijven.

Dat betekent dat momenteel vier van de zeven verdachten niet meer vastzitten. Het gaat om een twintigjarige man uit Alkmaar en meerdere personen uit Heerhugowaard: een vijftienjarig meisje en twee mannen van achttien en negentien jaar.

Een 35-jarige maaltijdbezorger uit Hollands Kroon werd maandagavond 14 maart onder bedreiging van een mes door meerdere personen beroofd van een bestelling en andere eigendommen. Het slachtoffer kwam rond 22.50 uur op de Kamperfoelielaan om een maaltijd af te leveren. De bewoners lieten weten niets besteld te hebben en de bezorger liep terug naar zijn auto. Daar werd de man tegemoet gelopen door meerdere personen. Eén van hen bedreigde de bezorger met een mes en zei hem zijn spullen af te geven. De groep mensen renden vervolgens met eigendommen van het slachtoffer en de maaltijd in de richting van de Middenweg. Zeven verdachten konden aangehouden worden op de Populierenlaan.
Pin It
Bekeken: 1379x