Van Bizzey tot Mart Hoogkamer en van Gerard Joling tot de coverband Queen Must Go On. Na twee jaar mag het weer: Popweekend Dijk & Waard. De organisatie combineert 13 en 14 mei een non-stop meezingspektakel met een hiphopavond.

"Het is natuurlijk fantastisch dat we na twee jaar weer mogen!", benadrukt organisator Dennis Luken. In zijn agenda staan 13 en 14 mei rood omcirkelt. Na edities die er door corona anders uitzagen, gaat het nu weer gebeuren. "We krijgen als organisatie zoveel leuke reacties van inwoners van Dijk en Waard. De kaartverkoop loopt super, iedereen heeft er zin in!"

Vrijdag is het een en al meezingen met optredens van Gerard Joling, John West, Mart Hoogkamer, Donnie, coverband Queen Must Go On en de Crossband. Met special effects, confetti en vuurwerk pakt BARCODE zaterdagavond uit. Onder andere Bizzey, Frenna en Dyna zullen het podium betreden. "We verwachten een groot feest en kijken er enorm naar uit. Op naar een volle tent en twee dagen feest in de gloednieuwe gemeente Dijk en Waard. Het belooft bijzonder te worden."

Popweekend Dijk & Waard op het evenemententerrein IJsbaan 't Kruis in Heerhugowaard. Tickets kosten 29,50 euro via popweekenddijkenwaard.nl. (Foto: Richard Rood)
Pin It