Onder toeziend oog van kopers is door Ooms Bouw & Ontwikkeling feestelijk gestart met de bouw van project Meerlant. Namens de gemeente was wethouder Nils Langedijk aanwezig.

Het project Meerlant maakt onderdeel uit van het laatste deelgebied ‘de Eilanden’ in Westerdel. Meerlant fase 1 telt 26 woningen voor starters en gezinnen en bevindt zich op Eiland E. Alle woningen zijn verkocht en inmiddels is gestart met voorbereidingen rondom de verkoop van fase 2. Dit deelproject bestaat uit 22 woningen.

De wethouder is blij met de ontwikkelingen op Eiland E; het nieuwbouwproject sluit aan op de ambitie om in de komende tien jaar tienduizend woningen te bouwen in Dijk en Waard. "Als college vinden we het belangrijk dat er de komende jaren zoveel mogelijk betaalbare koop- en huurwoningen worden gerealiseerd voor de inwoners."
Pin It
Bekeken: 1979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/