Project Geestdrift presenteert op vrijdag 25 maart vanaf 20.00 uur de voorstelling ‘In de Schemering’ in de doopsgezinde kerk in Broek op Langedijk. Een concertperformance waarin theater, muziek en literatuur door elkaar vloeien.

Met ‘In de Schemering’ reflecteren Esther Apituley, Hans Dagelet en Oleg Fateev op de coronatijd. En dat doen ze met de nodige dosis humor. In deze voorstelling zien we drie mensen, twee mannen en een vrouw, die worstelen met emoties en ideeën die te groot zijn om te dragen. Thematisch keren de drie personages, gevoed door de gevolgen van corona, terug naar de basis: de vraag waarom ze theater maken, en wat ze eigenlijk zoeken, zowel bij elkaar als in het theater. Kaarten kosten € 13,50 en zijn te bestellen via projectgeestdrift.nl.

Project Geestdrift presenteert sinds 2017 voorstellingen in doopsgezinde kerkjes in Noord-Holland Noord met als doel bezoekers kennis te laten maken met deze gebouwen en hun geschiedenis.
Pin It
Bekeken: 1671x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/