De bewoners van het appartementencomplex Lapis Lazuli hebben de sleutel gekregen van hun nieuwe woning. De komst van het complex zorgt ervoor dat de noordzijde van het Stadsplein in Heerhugowaard bebouwd is.

De bouwhekken staan er nog, maar snel zal het gebouw volledig zichtbaar zijn. Lapis Lazuli kan een blikvanger genoemd worden; het gebouw heeft een groene wand, binnentuin en bestaat uit 207 woningen en een aantal commerciële ruimten. De 207 woningen zijn niet alleen koopwoningen, maar ook sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen. Verdeeld over zes woonlagen.

Het bouwproject past binnen de ambitie van de gemeente om de komende jaren tienduizend woningen te bouwen. Zo staat onder meer nieuwbouw in het stationsgebied op de planning. "We zijn dankbaar voor elk nieuwbouwproject dat gereedgemaakt wordt, maar we moeten nog een hele stap zetten", vertelde verantwoordelijk wethouder Nils Langedijk eerder aan Dijk en Waard Centraal.
Pin It
Bekeken: 3349x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/