Alle 76 woningen van het Waarder Eiland zijn verkocht. In totaal hebben 900 mensen zich ingeschreven voor een woning. Het nieuwbouwproject maakt onderdeel uit van het nieuwe ontwikkelgebied De Vaandel Zuid, waar de komende jaren circa 300 woningen worden gebouwd.

De sloop van het jongerenloopbaancentrum van Parlan is in volle gang, het wachten is op het puinruimen en dan gaat het gebeuren. Het bouwrijp maken van het terrein wat er over een paar maanden totaal anders uit gaat zien. Op deze plek komen 76 woningen; rijtjeshuizen, een appartementencomplex en villa’s. "In een paar gevallen wordt op dit moment nog de handtekening gezet en dan is alles rond", vertelt Machiel Reijne, vastgoedontwikkelaar bij PRO6 Vastgoed. "In totaal hebben we 900 inschrijvingen ontvangen. De animo voor de eengezinswoningen en appartementen was vooral groot. Het zegt iets over de situatie op de woningmarkt. Er is veel vraag en maar weinig aanbod."

Het ontwikkelgebied is gelegen naast het Transferiumgebouw aan de Vork. Daar worden 240 Oekraïense vluchtelingen verwacht. Burgemeester Peter Rehwinkel en wethouders John Does en Gerard Rep kregen vorige week donderdag een rondleiding.
Pin It
Bekeken: 3252x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/