De politie is op zoek naar eigenaren van Volvo’s die hun katalysator missen. De katalysatoren werden gevonden nadat er een melding was gedaan van een verdachte situatie. Er zijn twee mannen aangehouden.

Maandag 28 maart rond 00:25 uur werd bij de politie gemeld dat twee mannen op een terrein aan de Marconistraat in Heerhugowaard liepen. Ze hadden daar niets te zoeken en gedroegen zich verdacht. De politie is ter plaatse gekomen en trof op de nabijgelegen Kelvinstraat de mannen aan. Ze bleken in bezit van een auto waarin vier katalysatoren lagen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De twee verdachten, Roemenen in de leeftijd van 25 en 22 jaar, hadden inbrekerswerktuig bij zich en zijn aangehouden.

Eigenaren van Volvo’s die hun katalysator missen, worden verzocht contact op te nemen met de Waardse politie, 0900-8844. Als hun auto’s nog niet zijn gerepareerd, kan gecontroleerd worden of hun katalysator erbij zit.
Pin It
Bekeken: 1794x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/