De finalisten voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2022 zijn bekend gemaakt. In categorie mkb-groot is Ursem Barten uit Alkmaar één van de tien genomineerden en bij de middelgrote bedrijven kwam Innovfoam uit Oudkarspel door de selectie. Tussen de tien beste kleine bedrijven zit Team Victrix uit Alkmaar.

Wie zich deze keer een jaar lang 'Beste Onderneming van Noord-Holland' mag noemen wordt uitgemaakt op woensdag 25 mei in de Philharmonie van Haarlem. Er is ook een prijs voor de 'Belofte' en er is een publieksprijs. De finalisten worden de komende weken bezocht door leden van de jury en tijdens finaleavond houden drie finalisten per categorie een eindpresentatie voor de jury.

Juryvoorzitter Ilse Zaal, tevens gedeputeerde van de provincie: “De Ondernemingsverkiezing is een mooie aanleiding om extra stil te staan bij wat ondernemingen bijdragen aan de economie, werkgelegenheid en innovatie. Het is belangrijk om ze in het zonnetje te zetten. Dat doen we met de OVNH.”
Pin It
Bekeken: 2472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/