Inwoners van Dijk en Waard kunnen aangeven hoe het gesteld is met de veiligheid. Aan de hand van onder meer een enquête onder bewoners wordt bepaald waar de gemeente de komende jaren prioriteit aan moet gegeven.

De gemeente heeft een grote rol bij het ontwikkelen van veiligheidsbeleid. Zo zorgt ze voor afstemming met onder andere politie, openbaar ministerie, wijkteams en de brandweer. De gemeente voert de regie en legt de maatregelen vast in een veiligheidsplan. Dit integrale veiligheidsplan moet nog gemaakt worden voor Dijk en Waard. Voordat dit plan wordt opgesteld, wil de gemeente weten hoe inwoners aankijken tegen de veiligheid en waar het beter kan.

Tot en met 17 april kan de enquête worden ingevuld. Het college hoopt dat minimaal driehonderd inwoners de online vragenlijst invullen. Naar verwachting zal de gemeenteraad het definitieve plan in december vaststellen.
Pin It
Bekeken: 2277x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/