Schminken, een Silent Disco en vooral veel proeverijtjes. Van 22 tot en met 24 april strijkt het Foodtruckfestival neer in Stadspark De Parel in Heerhugowaard.

Een gezellig en smaakvol weekend, waarbij iedereen optimaal en ongedwongen kan genieten. Dat is het doel van Loek en Gera Hartog- van Vliet bij het organiseren van het Foodtruckfestival in Heerhugowaard. "Wij vinden het belangrijk een leuk en toegankelijk evenement te organiseren. Het moet een uitje zijn voor iedereen, heel Dijk en Waard is welkom!"

Naast diverse foodtrucks, is er dit jaar ook een Wijnclub, Cocktailbar en zijn er speciaal bieren. Er is een XL zweefmolen, Silent Disco en creatieve kinderen kunnen hun hart luchten bij de KinderCrea truck. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos, hairfeathers en workshops kun je hier terecht.

Het Waardse Foodtruckfestival wordt op 22, 23 en 24 april gehouden. Op de vrijdag vanaf 15:00 tot 20:00 uur en op de zaterdag en zondag al vanaf 12:00 uur. De toegang is gratis.
Pin It
Bekeken: 7474x
https://ee.itk.ac.id/data/