Marjolijn Hermus- Piet heeft zaterdag de Gouden Reiger van de gemeente Dijk en Waard uitgereikt gekregen van burgemeester Peter Rehwinkel. Zij ontvangt deze onderscheiding voor haar jarenlange verdiensten voor de Stichting Babyspullen.

De uitreiking is gebeurd bij de viering van het tienjarig jubileum van de stichting. Met het toekennen van de onderscheiding spreekt de gemeente waardering uit voor Marjolijn en bedankt haar voor haar inzet voor de samenleving.

Stichting Babyspullen werd in 2012 opgericht door Marjolijn Hermus- Piet. Het doel van de stichting is om nieuwe en gebruikte babyspullen uit te delen aan ouders die het financieel moeilijk hebben. De stichting groeide in tien jaar tijd uit van de zolderkamer van Marjolijn naar een landelijke organisatie met een loods en driehonderd vrijwilligers. Tijdens de jubileumbijeenkomst op 2 april neemt de inwoonster van Heerhugowaard afscheid als directeur van de stichting. Ze zal in een andere rol betrokken blijven.
Pin It
Bekeken: 2872x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/