Het zit erop. Erik Annaert is afgezwaaid als gemeentesecretaris van Dijk en Waard. Maar hij gaat niet weg bij de gemeente Dijk en Waard; Annaert is per april aan de slag gegaan als Directeur Ruimte bij dezelfde gemeente. "Ik kan terugkijken op 24 boeiende jaren als gemeentesecretaris", zo laat hij weten.

Annaert begon in 1998 in Wieringermeer en maakte in 2004 de overstap naar de gemeente Langedijk. Burgemeester Peter Rehwinkel was bij de raadsvergadering van vorige week lovend over Annaert: "U krijgt de waardering van het college en we zijn dan ook blij dat we de samenwerking voort kunnen zetten met u in een andere functie bij de gemeente."

Erik Annaert gaat zich toeleggen op andere uitdagingen in Dijk en Waard. "Met volle overtuiging kan ik de functie van Directeur Ruimte gaan vervullen. De uitdagingen zijn veelomvattend en bieden volop kansen. Ik vind het prachtig om daar mijn tanden in te kunnen zetten in de laatste vijf jaar van mijn carrière."

Annaert wordt als gemeentesecretaris opgevolgd door Annet Doesburg. Sinds 2017 is Doesburg gemeentesecretaris en algemeen directeur van het Friese Waadhoeke. Eerder bekleedde zij diverse directiefuncties bij de gemeente Amsterdam.
Pin It
Bekeken: 2024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/