De gemeente Dijk en Waard heeft besloten om ook de bovenetage van het Transferiumgebouw te gaan huren. Dat schrijft het college in een bericht.

Extra ruimte in het Transferium levert volgens de gemeente veel op. "De kleinere ruimten kunnen worden gebruikt als spreekkamer en ook de keuken en sportzaal zijn van toegevoegde waarde."

De stroom van vluchtelingen richting het Transferiumgebouw is op gang gekomen, benadrukte burgemeester Peter Rehwinkel eerder aan Dijk en Waard Centraal. "Het is mooi dat we als regio iets kunnen betekenen." Het gebouw heeft ruimte voor 240 mensen. Op dit moment verblijven 157 personen in de opvanglocatie. "Met dit tempo hebben we snel nieuwe locaties nodig. Ik verwacht dat er op korte termijn meer locaties bijkomen."
Pin It
Bekeken: 2121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/