De recherche van Heerhugowaard heeft een tweede verdachte aangehouden in verband met een gewelddadige woninginbraak die plaatsvond op dinsdag 8 aan de Populierenlaan. De 22-jarige Heerhugowaarder kon worden aangehouden dankzij DNA-sporen.

Op 8 maart vroeg in de ochtend drongen twee mannen een woning aan de Populierenlaan binnen. Er ontstond een worsteling met de bewoner, die daarbij gewond raakte en naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en hem is slachtofferhulp aangeboden. De politie heeft onder meer een buurtonderzoek gehouden, een getuigenoproep gedaan en DNA-onderzoek gedaan.

Een 20-jarige medeverdachte uit Heerhugowaard zat al in voorlopige hechtenis in verband met een andere zaak. Hij wordt ook verdacht van de beroving van een maaltijdbezorger op maandag 21 maart. De politie zet het onderzoek voort.
Pin It
Bekeken: 2013x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/