Blij, dat is Fred Koppes. De voorzitter van Vita Accordeonistica ’83 ziet de zon weer schijnen. Jarenlang was er niks mogelijk, maar aanstaande zaterdag staat het eerste concert van de Waardse accordeonvereniging weer op de planning. "Het zal bijzonder worden", zegt hij tegen Dijk en Waard Centraal. "Spelen voor publiek is altijd magisch en nu waarschijnlijk nog veel meer."

De tijd is 20:00 uur en de plaats is de Ontmoetingskerk in Heerhugowaard. Het jaarlijkse concert van de accordeonvereniging gaat dit jaar door. "Het programma is gevarieerd met onder andere muziek uit de Sound Of Music en James Bond Concert Suite. Daarnaast hebben we het zangduo Anna en Irma gestrikt voor een gastoptreden."

Fred Koppes kan niet wachten tot het concert begint en dat is na zo’n lange tijd misschien ook niet zo gek. "Ons laatste concert is in december 2019 geweest. Daarna hebben we nog wel geoefend, maar verder is het stil gebleven. We hebben veertien leden, dus we hebben lang last gehad van vooral de afstandsregels. Oefenruimtes waren gewoon te klein. Gelukkig hebben we nu weer een paar maanden kunnen repeteren en zijn we klaar voor zaterdagavond. Want dan gaat het eindelijk weer gebeuren."

Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Ontmoetingskerk. Een kaartje kost tien euro per persoon. Voor kinderen tot twaalf is het vijf euro. Donateurs van de vereniging kunnen twee gratis toegangsbewijzen krijgen. Alleen contant betalen is mogelijk.
Pin It
Bekeken: 1612x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/