Apollo heeft de eerste partij in de play-offs tegen Atlantis 1 verloren met 23-19. Om nog te kunnen promoveren naar de 1e Klasse moet het Heerhugowaardse team vijf punten meer zien te scoren in de return, die aanstaande weekend wordt gespeeld in de 'eigen' Deimoshal.

Zowel Apollo als Atlantis gingen voortvarend van start met twee snelle goals. Daarna kon Atlantis uitlopen naar 5-2, maar de Heerhugowaarders sloegen hard terug en brachten de stand op 6-9. Die voorsprong konden ze echter niet vasthouden. De ruststand werd 13-13. De thuisploeg kwam scherp de kleedkamer uit en maakte vier goals op rij. Dat gat bleek voor Apollo te groot om te overbruggen. Er werd te weinig gescoord en dat resulteerde in een eindstand van 23-19.

Met vier punten achterstand halverwege de play-offs zal Apollo thuis alle zeilen bij moeten zetten. Mocht de overall score na de reguliere speeltijd gelijk zijn, dan is het team dat de Golden Goal scoort de winnaar.

 
Pin It
Bekeken: 1778x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/