De Gouden Reiger is dinsdagavond door burgemeester Peter Rehwinkel uitgereikt aan Nic Buter. De uitreiking vond plaats tijdens het afscheid van Buter als bestuurslid van Stichting Dorpsbelangen Noord.

Buter heeft de afgelopen zestig jaar verschillende vormen van vrijwilligerswerk gedaan. Zo was hij van 1960 tot 1990 bestuurslid bij Hugo Boys. Ook was hij lid van de werkgroep ‘Werk aan de kerk’ ten behoeve van het 75-jarig bestaan van de Heilig Hart van Jezus Parochie in De Noord. Daarnaast heeft Buter nog meer verdiensten op zijn naam staan, zoals het verzorgen van speeltoestellen en hekwerken voor een peuterspeelzaal, het regelen van de financiering en uitvoering voor verlichting op de handbalvelden van Hugo Girls, het repareren van de bestrating rondom sportvelden en het begeleiden van pelgrimgangers naar Lourdes. Sinds 1992 was Buter bestuurslid bij Stichting Dorpsbelangen Noord.
Pin It
Bekeken: 1727x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/