Ronald Vennik, de griffier van Dijk en Waard, heeft officieel zijn ontslag ingediend. Vennik is wethouderskandidaat voor Heiloo-2000 en verwacht dat hij wethouder wordt. "Heiloo-2000 heeft vijf zetels in de gemeenteraad en is daarmee de grootste partij. De kans dat ik wethouder word is vrij groot."

Vennik is acht jaar wethouder geweest in Velsen en ziet het als een mooie uitdaging om deze functie opnieuw te bekleden, maar dan in Heiloo. "Ik word dit jaar 62 en vind het heel mooi om de laatste jaren van mijn werkzame leven als wethouder door te brengen."

De griffier van Dijk en Waard gaat dan wel voor het wethouderschap, maar verhuist niet naar Heiloo. "Ik woon in Alkmaar en ik blijf daar. Dat heb ik duidelijk gemeld. In het verleden heb ik gewerkt voor de gemeente Heiloo, dus helemaal een onbekende ben ik niet."

Ronald Vennik heeft dan wel zijn baan als griffier opgezegd, maar veel is in Heiloo niet concreet. Verkenner Sicko Heldoorn voert op dit moment nog gesprekken met de zeven fracties in de raad. Naar verwachting zal deze week meer bekend worden.
Pin It
Bekeken: 5740x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/