Er waren vorige week dinsdag weer technische problemen in De Binding. Het gevolg; een discussie over de sluis in Broek op Langedijk werd niet gevoerd. De gemeente Dijk en Waard gaat opnieuw in gesprek met de leverancier. "Het is flink balen dat we weer problemen hebben in De Binding. Hopelijk gaat dat nu eindelijk veranderen", aldus wethouder Falco Hoekstra.

De wethouder is niet te spreken over de technische problemen die De Binding wel vaker heeft. "We maken bij vergaderingen in het gemeentehuis en in De Binding gebruik van dezelfde systemen, maar op de een of andere manier gaat het vaak fout in De Binding."

Het is voor de gemeente gissen wat de oorzaak van de technische mankementen is, maar afzien van de gemeentelijke vergaderzaal in Zuid-Scharwoude is voor Hoekstra geen optie. "Zeker met de fusie in het achterhoofd is het belangrijk om ook in de voormalige gemeente Langedijk te vergaderen. Dat houdt de politiek dicht bij de inwoners."

De renovatie van de sluis in Broek op Langedijk staat inmiddels op de agenda om over twee weken besproken te worden bij de Discussietafel in De Binding. De gemeente verwacht dat er dan geen technische problemen zullen zijn.
Pin It
Bekeken: 2586x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/