Teleurgesteld is Christiaan, nu zijn koningsdagplannen in duigen zijn gevallen. “Ik keek er echt naar uit, het zou mijn eerste festival na corona zijn " aldus Christiaan. Op zijn telefoon leest hij het bericht van de organisatie. "Een ander festival is ook niet te vinden, alles is al uitverkocht", baalt Christiaan.

Het is groot nieuws donderdag: Oranje Koningsdag gaat niet door. Het festival met twee locaties (Alkmaar & Amersfoort) is afgelast vanwege het ontbreken van een vergunning in Alkmaar. "Ik vind het belachelijk dat je kaarten verkoopt voor iets waar nog geen vergunning voor is", zegt Christiaan tegen mediapartner NH Nieuws.

Ook andere festivalgangers reageren verbaasd of teleurgesteld op sociale media als Facebook en Instagram. Ze vragen zich af waarom de organisatie al die tijd mooi weer heeft gespeeld, terwijl het feest blijkbaar nog niet rond was.

Christiaan had al voor zijn hele vriendengroep kaarten gekocht. Wat ze nu gaan doen met koningsdag is nog onbekend. "Ik zei al gekscherend: we moeten zelf maar boxen neerzetten en een feestje op het parkeerterrein bouwen", aldus Christiaan. Doordat het zo laat is afgelast is, hebben Christiaan en zijn vrienden weinig keus waar ze heen kunnen gaan. "Dan moet je al naar Groningen ofzo, dat wil je niet."

Waarschijnlijk gaat de vriendengroep met koningsdag naar de Alkmaarse binnenstad. “We gaan lekker rondzwerven en veel drinken, dan wordt het vast ook gezellig”, lacht Christiaan.
Pin It
Bekeken: 20321x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/