De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Anne Hiddinga, vertelt over haar nieuwe project. Zij heeft zelf verschillende musicals geschreven, geproduceerd en geregisseerd en begrijpt hoe moeilijk het is om een
droom waar te maken. UP TO YOU is een initiatief waarbinnen jonge makers
en artiesten zelf projecten, die ze hebben bedacht of geschreven, waar te maken. Het is er op gericht is jonge cultuurmakers te ondersteunen en faciliteren en vooral professionele begeleiding te bieden. Anne Hiddinga en haar team zijn op zoek naar jonge makers en artiesten, van alle leeftijden, met unieke en goede ideeën!

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 19:00 en 19:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.
Pin It
Bekeken: 3106x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/