Grote ingrepen aan het huis voor zowel meer wooncomfort als waardestijging laat je over aan een erkend bouwbedrijf. We nemen twee voorbeelden van populaire verbouwingen door: het tuinkantoor en de woonkeuken. Laat je inspireren door de voordelen!

Bouwbedrijf van Zilver
De erkende vaklieden van bouwbedrijf van zilver hebben ervaring, denken met je mee en nemen je de klus volledig uit handen wanneer je het slimme plan van een tuinkantoor hebt gemaakt. Een bestaand tuinhuisje ombouwen tot werkplek met privacy en uitzicht op je tuin, of het geheel from scratch neerzetten, ze draaien hun hand er niet voor om.

Eigen tuinkantoor
Het thuiswerken is exponentieel toegenomen en hoewel we nog wel eens naar kantoor gaan voor de nodige sociale contacten, willen veel mensen de situatie niet meer terugdraaien. Zij investeren niet zelden in een eigen werkplek, voorzien van alle gemakken die je ook op kantoor hebt. Dan denk je al snel aan stroom, verwarming, wifi en sanitair. De hele dag ben je thuis, maar toch op gepaste afstand om je op het werk te kunnen concentreren. Je zult de eerste niet zijn die bij bouwbedrijf van Zilver aanklopt voor zo'n tuinkantoor.

Genieten in je woon- of leefkeuken
Net als het ombouwen van de keuken tot de eveneens razend populaire woon- of leefkeuken, ook hier heeft bouwbedrijf Van Zilver de nodige ervaring mee. Het principe van zo'n keuken: een deel van de tuin en/of woonkamer wordt gebruikt om de keuken uit te breiden tot meer dan een plek waar gekookt wordt. Er ontstaat ruimte voor een grote eettafel, een televisie, een loungehoek en zelfs een werkplek. Zo speelt een groot deel van het huiselijke leven zich tegenwoordig in de keuken af. Er wordt gewerkt, gekletst, geborreld, gegeten en gespeeld. Dat komt het gezinsleven ten goede.

Stijging van de waarde van je huis
Het zijn beide grootschalige verbouwingen waarmee het wooncomfort verbeterd wordt en de waarde van je huis stijgt. Niet vreemd dat dergelijke projecten dus als paddenstoelen uit de grond schieten en ook een bouwbedrijf als Van Zilver regelmatig een dergelijke plek in of om het huis uit de grond stampt.

Lichtinval
Overweeg jij ook een woonkeuken of externe werkplek? Denk dan tevens aan de lichtinval bij het schetsen van je ontwerp. Vanzelfsprekend komen de mensen van het bouwbedrijf met een professionele tekening, maar het kan geen kwaad om zelf alvast te gaan meten en fantaseren over de (dak)ramen en deuren, zodat je op je nieuwe stek veel zonlicht krijgt - dat scheelt ook in de stookkosten.
Pin It
Bekeken: 1665x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/