Het witte konijn, de Gekke Hoedenmaker, de Hartenkoningin, de wijze rups en de Kolderkat. Op 30 april om 19:30 uur wordt Alice in Wonderland opgevoerd in Cool kunst en cultuur. Voorafgaand aan de voorstelling is er een creatieve workshop.

Alice in Wonderland is een eeuwenoud verhaal dat voor het eerst in 1865 werd uitgebracht. Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat, komt ze terecht in het Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas.

Voorafgaand aan de voorstelling organiseert Cool een creatieve workshop voor kinderen in hun atelier. Laat je fantasie over jouw Wonderland de vrije loop en teken er op los. De workshop duurt ongeveer veertig minuten en kost vier euro per kind. Je kunt de workshop tegelijkertijd reserveren met kaarten voor de voorstelling.
Pin It
Bekeken: 1437x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/