De daling van aantal WW-uitkeringen in regio Alkmaar bleef afgelopen maand wat achter op het gemiddelde van 1,9 procent dat zowel landelijk als in Noord-Holland Noord werd genoteerd. In regio Alkmaar zitten totaal 2.334 mensen deels of geheel in de WW. Dat is net als elders ruim minder dan 2 procent van de beroepsbevolking.

Heiloo en Bergen waren spelbrekers. Heiloo kende een minimale stijging van het aantal WW-uitkeringen van één (0,4%) en Bergen bleef precies gelijk. Alkmaar ging er wel op vooruit met 0,8 procent en Dijk en Waard zat net iets boven het landelijk gemiddelde met 2,0 procent.

Ten opzichte van februari was de daling van het aantal WW-uitkeringen in Noord-Holland Noord relatief het grootst in de sector landbouw, groenvoorziening en visserij (-11%), en in absolute aantallen in de horeca en catering (-8%). Dit kan deels toegeschreven worden aan seizoenswerk. Ook in de transport en logistiek daalde het aantal WW'ers goed (5%).
Pin It
Bekeken: 1847x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/