De rechter heeft een gevangenisstraf van dertien maanden en een schadevergoeding van ruim 2.900 euro opgelegd aan een Heerhugowaardse man van 45 jaar. Dat meldt het NHD. De man stond voor de rechter vanwege het plegen van vijf brandstofdiefstallen, een bedrijfsinbraak en een poging daartoe.

De man uit Heerhugowaard reed tussen eind september en medio december 2021 langs vijf tankstations en betaalde niet. Het gaat in totaal om tientallen liters benzine.

Daarnaast werd de man verdacht van een bedrijfsinbraak op bedrijventerrein Neerlandia in Stompetoren. In de nacht van 25 op 26 november vorig jaar nam hij diverse gereedschappen mee. Bovendien is de man gelinkt met een inbraakpoging op 16 januari bij een bedrijf aan de Daalderweg in Zaandam.

De 45-jarige Heerhugowaarder ontkende dat hij bij de bedrijfsinbraak en poging daartoe betrokken is geweest. De rechter legt een celstraf van dertien maanden en een schadevergoeding van ruim 2.900 euro op.
Pin It
Bekeken: 3345x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/