Sport-Z organiseert dinsdag 3 mei van 10:00 tot 12:00 uur een sport en spel activiteit in samenwerking met SVW'27 en Heerhugowaard Sport. Tieners die lastig aansluiting vinden bij het reguliere sportaanbod en die er toch graag even uit willen deze vakantie kunnen hieraan meedoen. Er wordt gesport op het veld van SVWโ€™27. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. "Dit wordt een unieke belevenis", aldus Jelle Zuijdam, sportcoรถrdinator bij Sport-Z.

Zuijdam is begeleider van de activiteit op 3 mei.ย "In de vakantie bieden sportaanbieders over het algemeen een uitgebreid programma aan voor jong en oud. Er zijn echter kinderen die niet goed mee kunnen komen in de groep. Zij hebben er moeite mee aansluiting te vinden, bijvoorbeeld omdat er sprake is van ADHD, autisme, faalangst of onzekerheid. Sport-Z zorgt ervoor dat er ook voor deze kinderen een leuk programma wordt georganiseerd in de meivakantie."

Kom gewoon langs en doe 3 mei mee, benadrukt Zuijdam. "Neem eventueel een vriend of vriendin of broer of zus mee en je zult zien dat we het samen ontzettend leuk gaan hebben.ย Er staan diverse spelletjes op het programma die we samen gaan oppakken." Wie van te voren een vraag heeft of iets wil bespreken kan contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 34 16 89 01.
Pin It