John Does is aangesteld als formateur in De Bilt. De wethouder van Dijk en Waard is gestart met gesprekken voor de vorming van een nieuw college in De Bilt.

"Dikke akkoorden zijn gestold wantrouwen", benadrukt Does aan Dijk en Waard Centraal. "Ik werk vooral aan het onderling vertrouwen. Als dat in orde is, dan is een akkoord op hoofdlijnen zo klaar." Nooit eerder trad Does op als verkenner of formateur, maar dat is volgens hem niet per se een nadeel. "Voor ik wethouder werd hield ik me veel bezig met het sluiten van Cao-akkoorden. Die vaardigheid komt me nu goed van pas."

De wethouder van Dijk en Waard is gestart met gesprekken met GroenLinks, D66, PvdA, SP en Lokaal De Bilt. Dat is het advies wat verkenners Cees de Wildt en Ibtisam Daoudi eerder hebben gepresenteerd. Gelijk met de formatiegesprekken start ook het proces om te komen tot een raadsakkoord. Hiervoor is procesbegeleider Kitty Spaan aangesteld.
Pin It
Bekeken: 1974x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/