Er worden mogelijk tientallen sociale huurwoningen gebouwd aan de Krusemanlaan in Heerhugowaard. Het college van Dijk en Waard heeft besloten om van start te gaan met de ontwikkeling van de locatie en stelt een voorbereidingskrediet van 115.000 euro voor aan de gemeenteraad.

De huurwoningen zijn bestemd voor 'allerlei woningzoekenden', benadrukt het college in een bericht. "We denken hierbij aan onder andere jongeren, spoedzoekers, statushouders en ook vluchtelingen uit Oekraïne."

Woningcorporatie Woonwaard, Woonstichting Langedijk en de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk ondertekende afgelopen november een intentieovereenkomst. Tot 2030 moeten er duizend sociale huurwoningen gebouwd worden in Dijk en Waard, waarvan 650 in Heerhugowaard en 350 in Langedijk. Het plan om sociale huurwoningen aan de Waardse Krusemanlaan te bouwen past binnen deze ambitie.
Pin It
Bekeken: 2987x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/