De gemeente Dijk en Waard heeft éénjarige witte anjers geplant ter ere van de Nederlandse veteranen. De speciale anjerperkjes beginnen te bloeien in de dagen en weken voorafgaand aan de Nederlandse Veteranendag op 25 juni.

De witte anjer is het nationale symbool voor erkenning en waardering voor de Nederlandse veteraan. Voor de Nationale Dodenherdenking zijn de witte perkjes al gerealiseerd bij het monument 'De Stier' en het monument 'Vrouwen uit het verzet'. Bij de perkjes staat een informatiebord over de rol van de witte Anjer bij de Veteranendag.

Ook komen er nog witte anjers bij het monument aan De Dreef in Heerhugowaard. Deze worden nog geplant en zijn dan ook op 25 juni in bloei. In de wintermaanden gaan de uitgebloeide anjers vervangen worden voor de rode bes.
Pin It
Bekeken: 1633x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/