Leefstijlcoach Bea Pols start met leefstijlgroepen in De Vuurplaats in Heerhugowaard. Geïnteresseerden kunnen kiezen of ze op de dinsdagavond of donderdagochtend willen komen. De groep komt elke veertien dagen bij elkaar. De start is dinsdagavond 10 mei en donderdagochtend 12 mei.

Bij de leefstijlgroepen ligt de focus meer op het genezen van diabetes type 2 en hart- en vaatziekten dan op gewichtsverlies. "Gewichtsverlies is maar een cijfer op de weegschaal", benadrukt de Waardse Bea Pols. "Ik geef veel tips en adviezen en daarnaast zijn er weekmenu's met heerlijke recepten. Een gezonde leefstijl kan ook een feestje zijn."

Meer informatie is te vinden op de website van Pols. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of WhatsApp: 06 16 17 23 71.
Pin It
Bekeken: 1493x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/