Het heeft eventjes geduurd, maar vanaf afgelopen zaterdag heeft de gemeente Dijk en Waard een sportstrand. Op sportpark De Vork opende wethouder John Does de gloednieuwe beachvelden.

Schoenen uit, sokken uit en een wedstrijdje meespelen. De wethouder ging er tijdens de opening van de velden volledig voor. Volgens eredivisiespeler en wereldkampioen beachvolleybal Dirk Boehlé is dat niet voor niks. "Deze velden zijn qua trainingsomstandigheden perfect. Ik kom zelf uit Den Haag en daar hebben we soms trainingen op het strand, maar dit soort velden zijn ideaal. Met omheining kan de bal nooit ver weg zijn."

Het is niet vanzelfsprekend dat er beachvelden zijn op het Waardse sportpark. "Vijf jaar geleden vond Ardea al dat de velden er moesten komen, maar de gemeente Heerhugowaard vond dat daar geen ruimte voor was", vertelt Frans Schrauwers, voorzitter Stichting Beachvolleybal Dijk en Waard. "Anderhalf jaar geleden werd een nieuwe sessie ingepland, met dit als uiteindelijk resultaat voor volleybalverenigingen Ardea en Relay." En wethouder John Does, die heeft zijn lichaamsbeweging voor het weekend weer gehad.
Pin It
Bekeken: 1981x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/