De gemeente Dijk en Waard wijkt bewust af van eigen regels rond evenementen op ijsbaan 't Kruis. Zo zouden de evenementen Popweekend Dijk & Waard, Heerhugowaard Live en 't Kruis Bruist volgens het bestemmingsplan van de ijsbaan niet gehouden mogen worden. Het college wil daar echter geen punt van maken. "De ondernemers hebben een lastige periode gehad en we willen nu meer mogelijk maken."

Volgens het bestemmingsplan kunnen de drie evenementen vanwege de duur en/ of geluidswaarden niet plaatsvinden. De gemeente is echter welwillend. "Voor ons is de veiligheid het belangrijkste", stelt wethouder John Does. "Kunnen evenementen niet veilig plaatsvinden, dan houdt het op. Verder moet veel kunnen."

De gemeente controleert wel tijdens de evenementen de geluidswaarden bij nabijgelegen woningen en handelt als dat nodig is. "Het woongenot voor omwonenden is ook belangrijk. We houden een vinger aan de pols."
Pin It
Bekeken: 4362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/