Het was dinsdagmiddag feest aan het Waardse Gerard Douplantsoen. De oplevering van zestien sociale huurappartementen werd gevierd door nieuwe bewoners, de gemeente, aannemer en woningcorporatie Woonwaard.

De bewoners kregen begin april de sleutel van hun nieuwe woning. De appartementen zijn all-electric en energiezuinig. Ze zijn voorzien van een warmtepomp, balansventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen.

Maar liefst 654 woningzoekenden hadden gereageerd op de zestien woningen nabij de Van Veenweg. Van de mensen die in aanmerking kwamen voor een woning, was de kortste inschrijfduur negen jaar en twee maanden. Joke van den Berg, bestuurder Woonwaard: "De druk op de woningmarkt is enorm. Die urgentie voelen we. We realiseren daarom de komende jaren nog honderden woningen in de gemeente."
Pin It
Bekeken: 3350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/