Het Popweekend Dijk en Waard kijkt terug op een succesvolle editie. Het muzikale festival op het evenemententerrein van IJsbaan ’t Kruis trok vrijdag 3.000 bezoekers en zaterdag nog eens 2.500, mede dankzij het zonnige weer.

De tent stond al een paar dagen op ijsbaan 't Kruis en vrijdag en zaterdag was het zover. Hier doen we het voor, zegt Ad Molenaar tegen Dijk en Waard Centraal. Samen met Dennis Luken organiseerde hij het festival op het evenemententerrein. "Er waren fantastische artiesten en een mooie tent. Door de beeldschermen kon iedereen alles goed zien. Je steekt als team je nek uit en weet van tevoren niet hoe het precies gaat lopen. Popweekend Dijk en Waard staat als een huis en daar zijn we reuzetrots op."

Vrijdag waren er 3.000 bezoekers en zaterdag 2.500 en daar is Molenaar erg trots op. "We hebben top gedraaid en dat zonder incidenten." (Foto: aangeleverd/ Joey Vieuwcovery)
Pin It
Bekeken: 2539x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/