De reclassering maakt zich zorgen over de 27-jarige W.W. uit Heerhugowaard. Zo meldt het NHD. W. wordt verdacht van een aantal bedreigingen en vernielingen, die hij tussen oktober 2021 en februari 2022 in Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard zou hebben gepleegd. In die periode hingen hem ook zeven weken cel boven het hoofd uit twee eerdere veroordelingen.

W. zou onder meer een buschauffeur hebben bedreigd en eigendommen van de politie hebben vernield. De politierechter heeft een aanvullend psychologisch onderzoek aangevraagd, nadat de rechter het reclasseringsrapport heeft bestudeerd.

De advocaat van W. vroeg om de zaak aan te houden, omdat de man momenteel ook vastzit op verdenking van twee vergelijkbare feiten. Het is mogelijk dat de zaak dan niet door een politierechter wordt behandeld, maar door een meervoudige strafkamer. Dit vanwege de grote hoeveelheid verdenkingen tegen de 27-jarige Heerhugowaarder.
Pin It
Bekeken: 7163x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/