Na twee jaar is het voor zorgboerderij De Vrijheid in Warmenhuizen weer mogelijk om een open dag te houden. Op zondag 22 mei gaat het van 11:00 tot 16:00 uur gebeuren bij de boerderij aan de Diepsmeerweg.

De zorgboerderij biedt vijf dagen in de week dagbesteding aan mensen met dementie. Tijdens de open dag op 22 mei is het mogelijk om de sfeer te proeven op het terrein en zijn er diverse activiteiten. Zo kan je jeu de boules spelen, biljarten, een rondje op de duofiets, gratis professionele foto's laten maken en is er een springkussen. Daarnaast is er een zuivelproeverij en kan je koeien in de stal aaien. Kinderen gaan met een goodiebag naar huis.

Het koor De Schalmsingers treedt om 12:00 uur op en om 14:00 uur speelt het orkest Harmonie DSV. Voor meer informatie: zie de website van de zorgboerderij.
Pin It
Bekeken: 1772x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/