De boa's van Dijk en Waard gaan vanaf 23 mei weer controleren op parkeervergunningen in het Stadshart van Heerhugowaard. De gemeente meldt dat in een bericht.

Er is veel te doen geweest om de Waardse parkeervergunningen. Vanwege een discussie in de raad werden de bewijzen te laat verstuurd naar de vergunninghouder, waardoor de gemeente bijna twee maanden niet actief kon handhaven. Het college wilde een tarief van 55 euro invoeren voor de vergunning, maar dat plan stuitte tijdens een Discussietafel op flinke kritiek van niet alleen insprekers, maar ook raadsleden. Twee weken later werd besloten dat er dit jaar toch niet betaald hoeft te worden voor de parkeervergunning. Naar verwachting zal voor de zomer een discussie in de raad komen over het parkeerbeleid.
Pin It
Bekeken: 1902x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/