Drie mannen uit Heerhugowaard, Purmerend en Amsterdam zijn maandag door de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot celstraffen van drie maanden tot vier jaar voor het bezit van grote hoeveelheden harddrugs in een loods aan de Galvanistraat in Heerhugowaard. Het Openbaar Ministerie had straffen tot bijna acht jaar geëist.

De 36-jarige Sean W. uit Heerhugowaard kreeg de zwaarste straf: vier jaar cel. Zijn DNA werd op de oplegger gevonden. Daarom gaat de rechtbank ervan uit dat zijn rol in de organisatie groter was dan de anderen.

De politie viel op 5 juni 2019 de loods aan de Galvanistraat binnen, nadat er een hennepplantage werd vermoed. Die werd niet aangetroffen, wel vond de politie ruim 192 kilo cocaïne, meer dan 14.000 xtc-pillen en vier kilo heroïne. De drugs waren verstopt in verborgen ruimtes van een oplegger.

De mannen stelden dat ze er niets van hadden geweten. De rechtbank vindt dat echter ongeloofwaardig.
Pin It
Bekeken: 2373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/