De politie van Heerhugowaard is op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof. Op maandag 23 mei rond 16:00 uur mislukte een roof in het Waardse Stadspark door een oplettende voorbijganger.

Het slachtoffer fietste die maandagmiddag rond 16.00 uur bij het skatepark in Middenwaard als hem iets toegeroepen wordt. Een paar seconden later staan twee jongens naast hem. Een van de jongens laat zien dat hij een mes heeft en daarna proberen de twee spullen van het slachtoffer te pakken. Dit lukt niet omdat een oplettende voorbijganger begint te schreeuwen. Vervolgens rennen de twee verdachten in de richting van het skatepark.

De politie heeft de twee jeugdige verdachten nog niet gevonden. De ene persoon is 1.65 tot 1.70 meter en 12 tot 15 jaar oud. Hij heeft een blanke huidskleur, blond haar, sproeten in het gezicht en droeg een zwarte regenjas- en broek. De tweede verdachte heeft een donker getinte huidskleur, is tussen de 1.50 tot 1.65 meter en ongeveer 12 of 13 jaar oud. Hij droeg een blauw mondkapje, zwarte winterjas, blauwe spijkerbroek en zwarte rugtas.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Ook mensen met camerabeelden kunnen via de telefoonnummers contact hebben met de politie.
Pin It
Bekeken: 1802x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/