De Klimaatburgemeester van Heerhugowaard is dinsdagochtend 31 mei te gast in de Waardse bibliotheek. In het kader van De Week Zonder Afval vertelt Petra van Kleef over zo min mogelijk afval produceren.

Sinds het najaar van 2021 is Petra de Klimaatburgemeester van Heerhugowaard. De burgemeester is een initiatief van de Rijksoverheid en heeft als taak om zich in te zetten voor een beter klimaat. Een paar jaar geleden besloot Petra van Kleef dat zij iets wilde doen aan klimaatverandering. Sindsdien maakt zij zich hard voor een 'zero waste lifestyle'. Samen met haar gezin focust ze zich onder meer op het eten van zoveel mogelijk plantaardig voedsel, niet meer vliegen, minder spullen kopen en minder afval genereren.

Het programma start 31 mei om 10:00 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden via de website of klantenservice in de bibliotheek is gewenst.
Pin It
Bekeken: 1499x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/