Krystian Kinastowski, de burgemeester van Kalisz, roept de inwoners van Dijk en Waard op om hulpgoederen in te zamelen voor Oekraïne. De burgemeester van de voormalig zusterstad van Heerhugowaard hoopt dat Dijk en Waard veel spullen gaat geven aan Kalisz's zusterstad Kamjanets-Podilsky.

De stad in het westen van Oekraïne heeft te maken met een grote toestroom van vluchtelingen, zo meldt Kinastowski. De gemeente Dijk en Waard gaat in op de oproep en maakt het mogelijk om spullen in te zamelen.

"Er is veel behoefte aan lang houdbaar voedsel, melkpoeder, luiers, babydoekjes, verband- en desinfecteermiddelen, paracetamol, ibuprofen en hygiënische vrouwenproducten", vertelt de gemeente in een bericht. De spullen kunnen tot en met zaterdag 4 juni tijdens openingstijden ingeleverd worden in de Binding en het gemeentehuis en bij de afvalbrengstations aan de Beukenlaan in Heerhugowaard en De Berrie in Oudkarspel.
Pin It
Bekeken: 1928x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/